H. Karlberg bygg o inrednings montage

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Falkenberg och H. Karlberg bygg o inrednings montage är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och H. Karlberg bygg o inrednings montage är ett av dem. Statusen för H. Karlberg bygg o inrednings montage är att Bolaget är aktivt.

H. Karlberg bygg o inrednings montage är ett Enskild firma och skapades 2001-04-25. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som H. Karlberg bygg o inrednings montage ska trivas.

H. Karlberg bygg o inrednings montage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-06-06. I Falkenberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Allt inom bygg och inredning, nybyggnation, om- och tillbyggnad och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att H. Karlberg bygg o inrednings montage är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-06-06.

Idag är H. Karlberg bygg o inrednings montage och det finns flera bolag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med H. Karlberg bygg o inrednings montage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0325-31428.

.

De som är på något sätt har med H. Karlberg bygg o inrednings montage är Karlberg, Hans Jörgen som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

H. Karlberg bygg o inrednings montage har 610411-XXXX som sitt organisationsnummer.