Kreativ Design Center, Halland

Hallands län

Information

620612-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kreativ Design Center, Halland. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kreativ Design Center, Halland är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Kreativ Design Center, Halland finns i.

Kreativ Design Center, Halland har varit registrerat sedan 1987-07-29 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kreativ Design Center, Halland så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Kreativ Design Center, Halland är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Kreativ Design Center, Halland är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kreativ Design Center, Halland så kan ni göra det på telefon genom 0346-711135 eller genom brev på följande adress:

Mekanisk konstruktion och design, arkitektur samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kreativ Design Center, Halland och det är Johansson, Sven Arne som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,