TeGe ALLVÅRD

Hallands län

Information

Skötsel av grönområden, snöröjning, halkbekämpning. Fordonsvård, fordonsreparationer, försäljning av fordonsvårdsprodukter. Reparationer av trädgårdsmaskiner, försäljning av trädgårdsmaskiner. Reparationer av hushållsmaskiner, försäljning av hushållsmaskiner. Underlevrantörs entreprenad. Samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TeGe ALLVÅRD vars bolagstyp är Enskild firma.

I Falkenberg så är TeGe ALLVÅRD ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 2003-03-04 så skapades TeGe ALLVÅRD och företaget är har F-skattsedel TeGe ALLVÅRD har haft det sedan 2003-03-27.

TeGe ALLVÅRD är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-01

620904-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Falkenberg.

Just nu är TeGe ALLVÅRD och det finns många företag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med TeGe ALLVÅRD så går det att nå dem via telefon på 0346-87516 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom TeGe ALLVÅRD är Gustafsson, Thomas Reinhold som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .