Robert Bengtsson Konsult

Hallands län

Information

630918-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Robert Bengtsson Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Robert Bengtsson Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Robert Bengtsson Konsult finns i.

Robert Bengtsson Konsult har varit registrerat sedan 1991-05-31 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Robert Bengtsson Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-16.

Robert Bengtsson Konsult är och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Robert Bengtsson Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Robert Bengtsson Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0346-711098 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av kartor (orienteringskartor, fiskekar- tor m m) och ritningar (maskinritningar och byggnads- lovsritningar). Konstruktionsverksamhet (utveckling av maskinkonstruktioner). Dataprogrammering.

Det finns olika personer som har en koppling med Robert Bengtsson Konsult och det är Bengtsson, Sven Robert som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,