Ullareds reparation och lagerservice

Hallands län

Information

630918-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ullareds reparation och lagerservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ullareds reparation och lagerservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Ullareds reparation och lagerservice finns i.

Ullareds reparation och lagerservice har varit registrerat sedan 1988-11-21 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ullareds reparation och lagerservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ullareds reparation och lagerservice är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Ullareds reparation och lagerservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ullareds reparation och lagerservice så kan ni göra det på telefon genom 0346-30339 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av lagerlokaler, maskiner, reparationer och försäljning av hus och bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med Ullareds reparation och lagerservice och det är Nilsson, Nils Arne Jörgen som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,