Firma Marie Toresson

Hallands län

Information

641025-XXXX är organisationsnummer för företaget Firma Marie Toresson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Marie Toresson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Firma Marie Toresson finns i.

Firma Marie Toresson har varit registrerat sedan 1994-05-06 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Marie Toresson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Firma Marie Toresson är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Firma Marie Toresson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Marie Toresson så kan ni göra det på telefon genom 0346-96102 eller genom brev på följande adress:

Skönhetsvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Marie Toresson och det är Toresson, Mari Elisabeth som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,