Firat Pizzeria, Y-Delen

Hallands län

Information

641125-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firat Pizzeria, Y-Delen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firat Pizzeria, Y-Delen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Firat Pizzeria, Y-Delen finns i.

Firat Pizzeria, Y-Delen har varit registrerat sedan 1999-08-04 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Firat Pizzeria, Y-Delen så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Firat Pizzeria, Y-Delen är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Firat Pizzeria, Y-Delen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firat Pizzeria, Y-Delen så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Pizzeria, kebab och sallad för servering och avhämtning.

Det finns olika personer som har en koppling med Firat Pizzeria, Y-Delen och det är Delen, Yusuf som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,