Plattsättar'n i Falkenberg

Hallands län

Information

Plattsättar'n i Falkenberg hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Plattsättar'n i Falkenberg finns. I Falkenberg så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Plattsättar'n i Falkenberg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Plattsättar'n i Falkenberg har haft sedan 1997-01-01. Plattsättar'n i Falkenberg har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Plattsättar'n i Falkenberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0346-52304.

Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Plattsättar'n i Falkenberg har idag 650222-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Plattsättar'n i Falkenberg

Kakel-, byggnad- och anläggningsarbeten.

I Plattsättar'n i Falkenberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åhman, Tom Richard som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .