Per-Ove Johanssons Åkeri

Hallands län

Information

Per-Ove Johanssons Åkeri hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där Per-Ove Johanssons Åkeri finns. I Falkenberg så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Per-Ove Johanssons Åkeri tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Per-Ove Johanssons Åkeri har haft sedan 1992-01-01. Per-Ove Johanssons Åkeri har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Per-Ove Johanssons Åkeri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Per-Ove Johanssons Åkeri har idag 650226-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Per-Ove Johanssons Åkeri

Åkeriverksamhet samt serviceuppdrag inom maskinbranschen.

I Per-Ove Johanssons Åkeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Per Ove Erik som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .