Hule Maskintjänst

Hallands län

Information

650228-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hule Maskintjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hule Maskintjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Hule Maskintjänst finns i.

Hule Maskintjänst har varit registrerat sedan 1993-03-23 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hule Maskintjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Hule Maskintjänst är och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Hule Maskintjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hule Maskintjänst så kan ni göra det på telefon genom 0346-25083 eller genom brev på följande adress:

Maskintjänster inom lantbruk, gräv och schaktarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Hule Maskintjänst och det är Johansson, Hans Uno som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,