Gastroprenören

Hallands län

Information

650314-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gastroprenören. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gastroprenören är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Gastroprenören finns i.

Gastroprenören har varit registrerat sedan 2005-09-19 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gastroprenören så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Gastroprenören är och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Gastroprenören är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gastroprenören så kan ni göra det på telefon genom 0346-93010 eller genom brev på följande adress:

Livsmedelshandel. Catering. Fasatighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Gastroprenören och det är Johansson, Elisabeth Susanne som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, Carlsson, Lars Gunnar som är född 1960 och har titeln Prokurist,