Spanienonline

Hallands län

Information

Spanienonline är ett av många verksamheter som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Spanienonline finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Spanienonline som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2000-05-04.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Spanienonline så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Falkenberg arbetar för att verksamheter som Spanienonline ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Spanienonline. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Spanien expert med verksamhet genom internet. Distansundervisning i spanska, förmedling av språkresor, aupair, hotell- och lägenhetsbokningar, konferenser, juridisk hjälp osv. Sammanfattning: En internet sida där man kan få all information och hjälp man kan tänkas behöva rörande Spanien. Beställning av spanska resp. svenska produkter.

Firmatecknare för Spanienonline är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Spanienonline och det är följande personer, Jarl, Eva Harrieth Cecilia som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Spanienonline är 660209-XXXX.