PP Industri & Marin Svets Firma

Hallands län

Information

PP Industri & Marin Svets Firma är ett av många verksamheter som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som PP Industri & Marin Svets Firma finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

PP Industri & Marin Svets Firma är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-11-28.

PP Industri & Marin Svets Firma som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2003-04-04. Men sedan 2002-11-28 så har PP Industri & Marin Svets Firma varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PP Industri & Marin Svets Firma så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-59799.

Falkenberg arbetar för att verksamheter som PP Industri & Marin Svets Firma ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för PP Industri & Marin Svets Firma. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Värmeriktning, grov plåtslageri- och svetsarbeten, rekrytering, personaluthyrning.

Firmatecknare för PP Industri & Marin Svets Firma är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PP Industri & Marin Svets Firma och det är följande personer, Pietilä, Pekka Johannes som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, Toresdotter, Maj Ann-Catrin som är född 1959 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för PP Industri & Marin Svets Firma är 660405-XXXX.