Ugglarps Grönt

Hallands län

Information

671002-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ugglarps Grönt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ugglarps Grönt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Ugglarps Grönt finns i.

Ugglarps Grönt har varit registrerat sedan 1990-07-31 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ugglarps Grönt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Ugglarps Grönt är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Ugglarps Grönt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ugglarps Grönt så kan ni göra det på telefon genom 0346-714440 eller genom brev på följande adress:

Handel med grönsaker och blommor.

Det finns olika personer som har en koppling med Ugglarps Grönt och det är Jidenholm, Leif Mikael som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,