Lotta Vilde Wahl Equality Consultant

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Falkenberg och Lotta Vilde Wahl Equality Consultant är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Lotta Vilde Wahl Equality Consultant är ett av dem. Statusen för Lotta Vilde Wahl Equality Consultant är att Bolaget är aktivt.

Lotta Vilde Wahl Equality Consultant är ett Enskild firma och skapades 2005-01-21. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där företaget finns i jobbar för att företag som Lotta Vilde Wahl Equality Consultant ska trivas.

Lotta Vilde Wahl Equality Consultant är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Falkenberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultföretag inom jämlikhets & demokratiarbete. Konsult, föreläsare, kursledare, skribent & projektledare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lotta Vilde Wahl Equality Consultant är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Lotta Vilde Wahl Equality Consultant och det finns flera företag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Lotta Vilde Wahl Equality Consultant så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-0619611.

.

De som är på något sätt har med Lotta Vilde Wahl Equality Consultant är Wahl, Lotta Leon Ad Vilde som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lotta Vilde Wahl Equality Consultant har 690118-XXXX som sitt organisationsnummer.