Per Olaisen Förlag, Antikvariat och Produktion

Hallands län

Information

I Falkenberg finns det ett Enskild firma som heter Per Olaisen Förlag, Antikvariat och Produktion. Det finns flera företag som liknar Per Olaisen Förlag, Antikvariat och Produktion i Hallands län. Falkenberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Per Olaisen Förlag, Antikvariat och Produktion är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-08-15 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2002-06-20 så har Per Olaisen Förlag, Antikvariat och Produktion varit registrerat och sedan 2002-08-15 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Per Olaisen Förlag, Antikvariat och Produktion och det finns fler företag som är det i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Per Olaisen Förlag, Antikvariat och Produktion så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Per Olaisen Förlag, Antikvariat och Produktion så kan ni göra det på 0346-16410.

Förlagsverksamhet, tidskriftsutgivning, handel med antikvarisk litteratur och eget skrivande.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olaisen, Per Ivar som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Per Olaisen Förlag, Antikvariat och Produktion har 710409-XXXX som sitt organisationsnummer.