Föräldrakooperativet Barnens Ark ekonomisk förening

Hallands län

Information

Föreningen har till ändamål att driva ett föräldrakooperativt daghem fritidshem med undervisning på kristen grund. Föreningen ska därvid främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att ge en så bra och tillfredsställande barnomsorg som möjligt, till en rimlig kostnad.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föräldrakooperativet Barnens Ark ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Falkenberg så är Föräldrakooperativet Barnens Ark ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1989-04-24 så skapades Föräldrakooperativet Barnens Ark ekonomisk förening och företaget är har ej F-skattsedel.

716408-3052 är organisationsnummret för företaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Föräldrakooperativet Barnens Ark ekonomisk förening och det finns många företag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Föräldrakooperativet Barnens Ark ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0346-59177 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föräldrakooperativet Barnens Ark ekonomisk förening är Gynther, Nils-Johan Erik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Käki, Lars Niklas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Störby, Terese Marie som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Törngren, Ingrid Annika Margareta som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennergren, Jane Louise som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Gerhardsson, Anna Therese Emilia som är född 1979 och har titeln SuppleantStörseth Flaa, Öystein som är född 1973 och har titeln Suppleant, .