Föräldrakooperativet barnens bikupa ekonomisk förening

Hallands län

Information

I Falkenberg finns det ett Ekonomisk förening som heter Föräldrakooperativet barnens bikupa ekonomisk förening. Det finns flera bolag som liknar Föräldrakooperativet barnens bikupa ekonomisk förening i Hallands län. Falkenberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1989-06-14 så har Föräldrakooperativet barnens bikupa ekonomisk förening varit registrerat. Idag är Föräldrakooperativet barnens bikupa ekonomisk förening och det finns fler bolag som är det i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Föräldrakooperativet barnens bikupa ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Biv. 4, 311 72, Falkenberg. Vi ni istället prata med Föräldrakooperativet barnens bikupa ekonomisk förening så kan ni göra det på 0346-53072.

Föreningen har till ändamål att driva en föräldrakooperativ förskola i första hand för barn bosatta i Skrea församling, Falkenbergs kommun. Föreningen vill därvid främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att ge en så bra och tillfredsställande barnomsorg som möjligt till rimlig kostnad.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bondesson, Anneli Ulrika som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcklund, Johan Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Gert Johan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Janson, Maria Charlotte som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Järlestrand, Pernilla Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindeblad, Stephan Tobias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotWidell, Lars Per Anders som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Janson, Maria Charlotte .

Föräldrakooperativet barnens bikupa ekonomisk förening har 716408-3110 som sitt organisationsnummer.