Kroppscenter i Halland

Hallands län

Information

Kroppscenter i Halland är ett av många bolag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Kroppscenter i Halland finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kroppscenter i Halland är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-06-06.

Kroppscenter i Halland som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2002-10-08. Men sedan 2002-06-06 så har Kroppscenter i Halland varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kroppscenter i Halland så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3125693.

Falkenberg arbetar för att bolag som Kroppscenter i Halland ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kroppscenter i Halland. Det finns flera bolag i Hallands län.

Massage, friskvård, hälsovård,hälsoprofilbedömning, gruppträning, gymverksamhet, träning och rehabilitering, kostrådgivning, hudvård, kroppsvård, försäljning av kroppsvårdsprodukter, försäljning av kosttillskott och vitaminer, snickeri, kakling och övrigt hantverk, fotografering, tillverkning av reklamartiklar.

Firmatecknare för Kroppscenter i Halland är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kroppscenter i Halland och det är följande personer, Jönsson, Anna Maria som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Kroppscenter i Halland är 740914-XXXX.