Fredrik Ivarsson International

Hallands län

Information

Fredrik Ivarsson International är en verksamhet som finns i Falkenberg. I Fredrik Ivarsson International finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ivarsson, Paul Fredrik som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fredrik Ivarsson International så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fredrik Ivarsson International på telefon 031-7611279.

Import, export, försäljning, utveckling av produkter inom följande områden: paramotor (flygning med skärm och hjälpmotor och samtliga tillbehör såsom kläder och skyddsutrustning) Parasailing. AVT:er och tillbehör (tillbehör såsom ljus för montering på motorcyklar samt på hjälmar), motorcyklar med tillbehör. Konsultverksamhet inom svetsning, konstruktionsarbete mestadels inom fordons-flygindustri- Konsultverksamhet inom nöjesbranschen såsom discjockey-trubadur.

Idag är Fredrik Ivarsson International av bolagstypen Enskild firma.

Fredrik Ivarsson International är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fredrik Ivarsson International innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-06 och Fredrik Ivarsson International är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fredrik Ivarsson International så är det följande:

Fredrik Ivarsson International har 750102-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.