SRI Production

Hallands län

Information

I Falkenberg finns det ett Enskild firma som heter SRI Production. Det finns flera bolag som liknar SRI Production i Hallands län. Falkenberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

SRI Production är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-02-16 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2001-01-30 så har SRI Production varit registrerat och sedan 2001-02-16 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är SRI Production och det finns fler bolag som är det i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med SRI Production så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med SRI Production så kan ni göra det på 070-3621466.

Video filmsproduktioner' spelfilm, dokumentär, reklam och musikfilm. arrangemangsproduktioner såsom födelsedagskalas, bröllop, jubileum. produktprofilering för mindre företag och organisationer.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Isaksson, Sven Robert som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

SRI Production har 750513-XXXX som sitt organisationsnummer.