Föräldrakooperativet Falkungen Ekonomisk förening

Hallands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva ett föräldrakooperativt daghem för medlemmarnas barn.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föräldrakooperativet Falkungen Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Falkenberg så är Föräldrakooperativet Falkungen Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1995-06-16 så skapades Föräldrakooperativet Falkungen Ekonomisk förening och bolaget är har ej F-skattsedel.

769600-8940 är organisationsnummret för bolaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Föräldrakooperativet Falkungen Ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Föräldrakooperativet Falkungen Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0346-10544 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Qvarnström, Ulf Magnus i förening med en av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föräldrakooperativet Falkungen Ekonomisk förening är Jensen, Karin Kristina som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingborg, Elin Monica som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingborg, Maria Eleonor som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvarnström, Ulf Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerblom, Torgny Gustav som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, John Mattias som är född 1974 och har titeln SuppleantLarsson, Malin Elisabet som är född 1971 och har titeln Suppleant, Törngren, Anna Birgit Camilla som är född 1965 och har titeln Suppleant, .