Vildsvinsklubben ekonomisk förening

Hallands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva försäljning av vildsvinskött, förädling och kvalitetssäkring, jaktupplevelser, tillhandahålla kost och logi, naturupplevelser utan jakt t.ex. viltsafari, eftersökspatruller, eftersökshundar Akut Team, försäljning av utrustning för förvaltning av vildsvin samt naturturism och turisters möte med vildsvin.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vildsvinsklubben ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Falkenberg så är Vildsvinsklubben ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 2004-12-16 så skapades Vildsvinsklubben ekonomisk förening och företaget är har F-skattsedel Vildsvinsklubben ekonomisk förening har haft det sedan 2008-12-04.

Vildsvinsklubben ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-03

769611-8269 är organisationsnummret för företaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Vildsvinsklubben ekonomisk förening och det finns många företag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Vildsvinsklubben ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0346-23522 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Bengt Göran -Borgas, Jan Erling -Stensson, Christer Valdemar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vildsvinsklubben ekonomisk förening är Borgas, Jan Erling som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Bengtsson, Bengt Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Karl Johan som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Sivander, Carl-Gunnar Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjunnesson, Stig Ingvar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Stensson, Christer Valdemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Hans Lennart Patric som är född 1970 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Agne som är född 1964 och har titeln Suppleant, .