Buddex - Pol

Hallands län

Information

780520-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Buddex - Pol. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Buddex - Pol är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Buddex - Pol finns i.

Buddex - Pol har varit registrerat sedan 2006-06-15 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Buddex - Pol så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Buddex - Pol är och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Buddex - Pol är följande:

Vill ni komma i kontakt med Buddex - Pol så kan ni göra det på telefon genom 0346-20290 eller genom brev på följande adress:

Ny och ombyggnation och div. arbete inom byggnation. Uthyrning av personal. Markanläggningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Buddex - Pol och det är Pietkiewicz, Marcin Jaroslaw som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,