Backa Björn Entreprenad

Hallands län

Information

840515-XXXX är organisationsnummer för bolaget Backa Björn Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Backa Björn Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Backa Björn Entreprenad finns i.

Backa Björn Entreprenad har varit registrerat sedan 2005-06-13 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Backa Björn Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-09.

Backa Björn Entreprenad är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Backa Björn Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Backa Björn Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 070-6511878 eller genom brev på följande adress:

Plantering av skog och andra skogsgöromål samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Backa Björn Entreprenad och det är Bengtsson, Björn Christer Tobias som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,