STUDY MEDICINE EUROPE

Hallands län

Information

I Falkenberg finns det ett Enskild firma som heter STUDY MEDICINE EUROPE. Det finns flera företag som liknar STUDY MEDICINE EUROPE i Hallands län. Falkenberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2008-04-02 så har STUDY MEDICINE EUROPE varit registrerat. Idag är STUDY MEDICINE EUROPE och det finns fler företag som är det i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med STUDY MEDICINE EUROPE så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med STUDY MEDICINE EUROPE så kan ni göra det på .

Universitetsplatsförmedling, kursplatsförmedling, utbildningskurser, utflykter, resor, lägenhetsförmedling, fastighetsförmedling. Tidningsförlag, bokförlag, musikproduktion, media, konstfotografering, äventyrsfotografering, sportfotografering, filmproduktion, sponsring (konst, sport, musik), värdepappershandel,fastighetsförvaltning, design-, tillverkning- och försäljning av kläder, internet, webbdesign, dataprogrammering. Ideelt arbete inom miljö samt utbildning, kurser och resor inom media.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Munteanu, Alexandru Razvan som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

STUDY MEDICINE EUROPE har 840525-XXXX som sitt organisationsnummer.