Handelsbolaget G. Olssons Cykel-Motor-och Svetsningsverkstad

Hallands län

Information

Handel med cyklar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Handelsbolaget G. Olssons Cykel-Motor-och Svetsningsverkstad vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Falkenberg så är Handelsbolaget G. Olssons Cykel-Motor-och Svetsningsverkstad ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1973-04-24 så skapades Handelsbolaget G. Olssons Cykel-Motor-och Svetsningsverkstad och bolaget är har F-skattsedel Handelsbolaget G. Olssons Cykel-Motor-och Svetsningsverkstad har haft det sedan 2006-02-02.

Handelsbolaget G. Olssons Cykel-Motor-och Svetsningsverkstad är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1975-01-01

916439-0370 är organisationsnummret för bolaget som finns i Falkenberg.

Just nu är Handelsbolaget G. Olssons Cykel-Motor-och Svetsningsverkstad och det finns många bolag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget G. Olssons Cykel-Motor-och Svetsningsverkstad så går det att nå dem via telefon på 0346-10184 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Handelsbolaget G. Olssons Cykel-Motor-och Svetsningsverkstad är Larsson, Gert Alvar Sibon som är född 1933 och har titeln Bolagsman, Olsson, Gunnar Egon Sigbert som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Olsson, Karl Gunnar Verner som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .