Handelsbolaget LIAMA

Hallands län

Information

Handelsbolaget LIAMA är ett företag som finns i Falkenberg. I Handelsbolaget LIAMA finns det lite olika personer som är förknippade och det är Anebreid, Lars Inge Holger som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Anebreid, Maud Elsa Lillemor som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget LIAMA så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget LIAMA på telefon 0346-12959.

Konsultverksamhet inom verksamhetsområdena organisation, teknik och ekonomi samt hårvård samt därmed förenlig verksamhet. Föreläsningar, bildvisning, sång och musikunderhållning och därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är Handelsbolaget LIAMA av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget LIAMA är ett av många företag som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget LIAMA innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Handelsbolaget LIAMA är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget LIAMA så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget LIAMA har 916440-7927 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.