Handelsbolaget BoJo Däckservice & Skogsentreprenad

Hallands län

Information

Handelsbolaget BoJo Däckservice & Skogsentreprenad är ett av många bolag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget BoJo Däckservice & Skogsentreprenad finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget BoJo Däckservice & Skogsentreprenad som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1980-04-01. Men sedan 1992-01-01 så har Handelsbolaget BoJo Däckservice & Skogsentreprenad varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Horsared, 310 60, Ullared. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget BoJo Däckservice & Skogsentreprenad så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-31018.

Falkenberg arbetar för att bolag som Handelsbolaget BoJo Däckservice & Skogsentreprenad ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget BoJo Däckservice & Skogsentreprenad. Det finns flera bolag i Hallands län.

Däckförsäljning och Skogsentreprenad.

Firmatecknare för Handelsbolaget BoJo Däckservice & Skogsentreprenad är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget BoJo Däckservice & Skogsentreprenad och det är följande personer, Johansson, Bo Valter Julius som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Johansson, Karin Anna Ingegerd som är född 1933 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget BoJo Däckservice & Skogsentreprenad är 916441-1572.