IFH:s Sybutik Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Falkenberg och IFH:s Sybutik Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och IFH:s Sybutik Handelsbolag är ett av dem. Statusen för IFH:s Sybutik Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

IFH:s Sybutik Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1984-05-10. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som IFH:s Sybutik Handelsbolag ska trivas.

IFH:s Sybutik Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med tyger, sybehör, hushållsapparater, belysningsartiklar samt reparation av elektriska hushållsvaror.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IFH:s Sybutik Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är IFH:s Sybutik Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med IFH:s Sybutik Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-10026.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med IFH:s Sybutik Handelsbolag är Hidstrand, Elsa Ingela som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Hidstrand, Fale Hilding som är född 1934 och har titeln Bolagsman, .

IFH:s Sybutik Handelsbolag har 916522-1566 som sitt organisationsnummer.