Handelsbolaget Tummelisa Garn och Handarbeten

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Falkenberg och Handelsbolaget Tummelisa Garn och Handarbeten är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget Tummelisa Garn och Handarbeten är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Tummelisa Garn och Handarbeten är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Tummelisa Garn och Handarbeten är ett Handelsbolag och skapades 1984-01-31. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget Tummelisa Garn och Handarbeten ska trivas.

I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av garn och handarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Tummelisa Garn och Handarbeten är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Handelsbolaget Tummelisa Garn och Handarbeten och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Tummelisa Garn och Handarbeten så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-30450.

Firman tecknas av Britt Olsson ensam..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Tummelisa Garn och Handarbeten är Olsson, Agneta Gunnel Erika som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Olsson, Britt Ingegärd som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Tummelisa Garn och Handarbeten har 916551-9894 som sitt organisationsnummer.