Leif Leasing Kommanditbolag

Hallands län

Information

Leif Leasing Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Leif Leasing Kommanditbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Leif Leasing Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Leif Leasing Kommanditbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1985-07-08. Men sedan 1985-01-01 så har Leif Leasing Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Holgersg. 14 C, 311 31, Falkenberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Leif Leasing Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7956532.

Falkenberg arbetar för att företag som Leif Leasing Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Leif Leasing Kommanditbolag. Det finns flera företag i Hallands län.

Uthyrning av inventarier inom tvätteribranschen.

Firmatecknare för Leif Leasing Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Leif Leasing Kommanditbolag och det är följande personer, Nilsson, Leif Göran Ingemar som är född 1939 och har titeln Komplementär, Nilsson, Kerstin Inger Lillemor som är född 1941 och har titeln Kommanditdelägare, Nilsson, Kerstin Inger Lillemor som är född 1941 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Leif Leasing Kommanditbolag är 916552-6972.