Handelsbolaget A.X. KART & MOTOR

Hallands län

Information

Handelsbolaget A.X. KART & MOTOR är en verksamhet som finns i Falkenberg. I Handelsbolaget A.X. KART & MOTOR finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Bengt Göran som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Axelsson, Birgitta Linnéa som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget A.X. KART & MOTOR så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget A.X. KART & MOTOR på telefon 0303-748245.

Handel med gokart, motorer, MC, Investeringsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Handelsbolaget A.X. KART & MOTOR av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget A.X. KART & MOTOR är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Falkenberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget A.X. KART & MOTOR innehar ej F-skattsedel och Handelsbolaget A.X. KART & MOTOR är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget A.X. KART & MOTOR så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget A.X. KART & MOTOR har 916568-4276 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.