Christer Erikssons Åkeri Handelsbolag

Hallands län

Information

916572-7893 är organisationsnummer för bolaget Christer Erikssons Åkeri Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christer Erikssons Åkeri Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Falkenberg som är den kommunen som Christer Erikssons Åkeri Handelsbolag finns i.

Christer Erikssons Åkeri Handelsbolag har varit registrerat sedan 1985-08-27 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Christer Erikssons Åkeri Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Christer Erikssons Åkeri Handelsbolag är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Christer Erikssons Åkeri Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Christer Erikssons Åkeri Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0346-91125 eller genom brev på följande adress:
Björnås 102, 311 93, Långås

Vägtransport av gods, flyttransporter av möbler, uthyrning av lastbil med förare samt agentur, import, försäljning av bilprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Christer Erikssons Åkeri Handelsbolag och det är Bye Eriksson, Inger-Lise som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Jan Christer som är född 1944 och har titeln Bolagsman,