LMS Hallberg Handelsbolag

Hallands län

Information

LMS Hallberg Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Falkenberg som är den kommunen där LMS Hallberg Handelsbolag finns. I Falkenberg så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. LMS Hallberg Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket LMS Hallberg Handelsbolag har haft sedan 2006-02-15. LMS Hallberg Handelsbolag har funnits sedan och 2006-02-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till LMS Hallberg Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Blåmusslev. 8, 311 33, Falkenberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0346-13013.

Falkenberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

LMS Hallberg Handelsbolag har idag 916821-8742 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för LMS Hallberg Handelsbolag

Uppföra och restaurera byggnader samt förvalta, köpa och försälja fastigheter. Konsultverksamhet inom handledning doktorander och vetenskaplig rådgivning.

I LMS Hallberg Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallberg, Lillemor Rose-Marie Wiola som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Hallberg, Sven Arne Göran som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .