FALKENBERGSMÄKLAREN Handelsbolag

Hallands län

Information

FALKENBERGSMÄKLAREN Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som FALKENBERGSMÄKLAREN Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

FALKENBERGSMÄKLAREN Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-05-07.

FALKENBERGSMÄKLAREN Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1991-05-06. Men sedan 1991-01-01 så har FALKENBERGSMÄKLAREN Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nyg. 24, 311 31, Falkenberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FALKENBERGSMÄKLAREN Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-711566.

Falkenberg arbetar för att bolag som FALKENBERGSMÄKLAREN Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för FALKENBERGSMÄKLAREN Handelsbolag. Det finns flera bolag i Hallands län.

Fastighetsförmedling och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för FALKENBERGSMÄKLAREN Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Kent Olsson ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till FALKENBERGSMÄKLAREN Handelsbolag och det är följande personer, Olsson, Ingela Annelie Erica som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Olsson, Inger Carina Anette som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Olsson, Kent Erik som är född 1945 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för FALKENBERGSMÄKLAREN Handelsbolag är 916823-5597.