Skogstorps Byggservice Handelsbolag

Hallands län

Information

969630-2356 är organisationsnummer för bolaget Skogstorps Byggservice Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skogstorps Byggservice Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Falkenberg som är den kommunen som Skogstorps Byggservice Handelsbolag finns i.

Skogstorps Byggservice Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-09-18 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skogstorps Byggservice Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Skogstorps Byggservice Handelsbolag är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Skogstorps Byggservice Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Skogstorps Byggservice Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0346-17261 eller genom brev på följande adress:
Hyacintv. 20, 311 33, Falkenberg

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenadrörelse och därmed för- enlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skogstorps Byggservice Handelsbolag och det är Nilsson, Carla Anita Mariana som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Karl Anders Göran som är född 1947 och har titeln Bolagsman,