SDS Scandinavian Diagnostic Services Kommanditbolag

Hallands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Falkenberg och SDS Scandinavian Diagnostic Services Kommanditbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och SDS Scandinavian Diagnostic Services Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för SDS Scandinavian Diagnostic Services Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

SDS Scandinavian Diagnostic Services Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2002-02-25. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som SDS Scandinavian Diagnostic Services Kommanditbolag ska trivas.

I Falkenberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av biovetenskapliga forskningsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SDS Scandinavian Diagnostic Services Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är SDS Scandinavian Diagnostic Services Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med SDS Scandinavian Diagnostic Services Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med SDS Scandinavian Diagnostic Services Kommanditbolag är Lindgren, Nils Arne som är född 1944 och har titeln Komplementär, Lindgren, Charlotte Elisabeth som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, .

SDS Scandinavian Diagnostic Services Kommanditbolag har 969683-9167 som sitt organisationsnummer.