MAXLA kommanditbolag

Hallands län

Information

Företagshjälp- fastighetsskötsel, montering, handräckning. Hushållsnära tjänster- fastighetsskötsel, teknik. Motorrenovering, försäljning av småmotorer och motorer för motorsport och därtillhörande artiklar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MAXLA kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Falkenberg så är MAXLA kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 2006-11-10 så skapades MAXLA kommanditbolag och företaget är har F-skattsedel MAXLA kommanditbolag har haft det sedan 2006-12-07.

MAXLA kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-07

969722-7610 är organisationsnummret för företaget som finns i Falkenberg.

Just nu är MAXLA kommanditbolag och det finns många företag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med MAXLA kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 070-6359962 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom MAXLA kommanditbolag är Larsfelt, Nils Peter Mikael som är född 1965 och har titeln Komplementär, Larsfelt, Gunvor Maria Henrietta F som är född 1923 och har titeln Kommanditdelägare, .