Bokhuset Länsberg i Ullared

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Falkenberg och Bokhuset Länsberg i Ullared är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bokhuset Länsberg i Ullared är ett av dem. Statusen för Bokhuset Länsberg i Ullared är att Bolaget är aktivt.

Bokhuset Länsberg i Ullared är ett Enskild firma och skapades 2002-10-07. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bokhuset Länsberg i Ullared ska trivas.

Bokhuset Länsberg i Ullared är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-17. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bokhandel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bokhuset Länsberg i Ullared är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-17.

Idag är Bokhuset Länsberg i Ullared och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Bokhuset Länsberg i Ullared så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Bokhuset Länsberg i Ullared är Länsberg, Gunborg Maria som är född 1924 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bokhuset Länsberg i Ullared har 240415-XXXX som sitt organisationsnummer.