West-Miljö

Hallands län

Information

West-Miljö är ett av många bolag som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som West-Miljö finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

West-Miljö som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1997-11-06. Men sedan 2002-10-31 så har West-Miljö varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på West-Miljö så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-711101.

Falkenberg arbetar för att bolag som West-Miljö ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för West-Miljö. Det finns flera bolag i Hallands län.

Uppbyggnad och drivande av odling av ekologiska grönsaker och frukter inom eu. uppbyggnad och drivande av ekologisk örtodling inom eu. administration och förmedling av grupp- och naturresor inom eu. import och export av ekologiska produkter.

Firmatecknare för West-Miljö är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till West-Miljö och det är följande personer, Lindqvist, Arne Ragnvald som är född 1928 och har titeln Innehavare av enskild firma, Inghammar, Ingrid Elisabet som är född 1946 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för West-Miljö är 280912-XXXX.