Gotarad Consulting

Hallands län

Information

330519-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gotarad Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gotarad Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Gotarad Consulting finns i.

Gotarad Consulting har varit registrerat sedan 1995-03-14 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gotarad Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Gotarad Consulting är och det finns flera verksamheter i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Gotarad Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gotarad Consulting så kan ni göra det på telefon genom 0346-97227 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom radiologi.

Det finns olika personer som har en koppling med Gotarad Consulting och det är Göthlin, Jan Herman som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,