FLOW Småföretagens Bokförings- & Ekonomitjänster

Hallands län

Information

I Falkenberg finns det ett Enskild firma som heter FLOW Småföretagens Bokförings- & Ekonomitjänster. Det finns flera företag som liknar FLOW Småföretagens Bokförings- & Ekonomitjänster i Hallands län. Falkenberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

FLOW Småföretagens Bokförings- & Ekonomitjänster är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-02-11 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2002-02-08 så har FLOW Småföretagens Bokförings- & Ekonomitjänster varit registrerat och sedan 2002-02-11 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är FLOW Småföretagens Bokförings- & Ekonomitjänster och det finns fler företag som är det i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med FLOW Småföretagens Bokförings- & Ekonomitjänster så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med FLOW Småföretagens Bokförings- & Ekonomitjänster så kan ni göra det på 0346-32065.

Erbjda juridiska och fysiska personer tjänster inom företagsekonomi, administration och personaladministration, såsom bokföring, löpande redovisning, bokslut, upprätta inkomstdeklaration, momsredovisning samt därmed sammanhängande verksamheter. Att på konsultbasis erbjuda starta-egetverksamhet vid nyetablering av företag, erbjuda utbildning inom nämnda verksamhetsområden.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dahlenborg, Olle Lennart som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma, Dahlenborg, Inge som är född 1949 och har titeln Prokurist, .

.

FLOW Småföretagens Bokförings- & Ekonomitjänster har 341007-XXXX som sitt organisationsnummer.