Fegens vandrarhem

Hallands län

Information

411022-XXXX är organisationsnummer för företaget Fegens vandrarhem. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fegens vandrarhem är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Fegens vandrarhem finns i.

Fegens vandrarhem har varit registrerat sedan 2007-05-29 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fegens vandrarhem så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Fegens vandrarhem är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Fegens vandrarhem är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fegens vandrarhem så kan ni göra det på telefon genom 0346-61051 eller genom brev på följande adress:

Vandrarhem, bed & breakfast, kurser, konferenser och läger för skolungdomar, uthyrning av hus och lägenheter, camping, turistinformation, festarrangemang, torgförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Fegens vandrarhem och det är Karlsson, Gunnar Erik Arne som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,