Torv & Skogsgrävningar, Kurt Johansson

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Falkenberg och Torv & Skogsgrävningar, Kurt Johansson är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Torv & Skogsgrävningar, Kurt Johansson är ett av dem. Statusen för Torv & Skogsgrävningar, Kurt Johansson är att Bolaget är aktivt.

Torv & Skogsgrävningar, Kurt Johansson är ett Enskild firma och skapades 1975-02-03. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Torv & Skogsgrävningar, Kurt Johansson ska trivas.

Torv & Skogsgrävningar, Kurt Johansson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Torvtagning samt skogsdikning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Torv & Skogsgrävningar, Kurt Johansson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Torv & Skogsgrävningar, Kurt Johansson och det finns flera bolag som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med Torv & Skogsgrävningar, Kurt Johansson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-20223.

.

De som är på något sätt har med Torv & Skogsgrävningar, Kurt Johansson är Johansson, Kurt Ragnar som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Torv & Skogsgrävningar, Kurt Johansson har 420419-XXXX som sitt organisationsnummer.