Ätrans Båt & Motor

Hallands län

Information

441101-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ätrans Båt & Motor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ätrans Båt & Motor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som Ätrans Båt & Motor finns i.

Ätrans Båt & Motor har varit registrerat sedan 1978-01-27 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ätrans Båt & Motor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Ätrans Båt & Motor är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för Ätrans Båt & Motor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ätrans Båt & Motor så kan ni göra det på telefon genom 0346-60087 eller genom brev på följande adress:

Försäljning, reparation och service av båtar, motorer, skogs- och trädgårdsmaskiner och mopeder.

Det finns olika personer som har en koppling med Ätrans Båt & Motor och det är Strand, Kjell-Åke som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,