RS Resurs

Hallands län

Information

470101-XXXX är organisationsnummer för bolaget RS Resurs. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RS Resurs är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Falkenberg som är den kommunen som RS Resurs finns i.

RS Resurs har varit registrerat sedan 2006-09-16 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för RS Resurs så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-04.

RS Resurs är och det finns flera bolag i Falkenberg som också är .

Firmatecknare för RS Resurs är följande:

Vill ni komma i kontakt med RS Resurs så kan ni göra det på telefon genom 031-472895 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom lager och spedition, riktat mot tillverkningsföretag inom elektronik, automationteknik samt även livsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med RS Resurs och det är Schelander, Rolf Ingemar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,