Börje Bredahl, CheeseConsult

Hallands län

Information

Börje Bredahl, CheeseConsult är ett av många verksamheter som finns i Falkenberg. Det är nämligen den kommunen som Börje Bredahl, CheeseConsult finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Börje Bredahl, CheeseConsult är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Börje Bredahl, CheeseConsult som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1998-10-01. Men sedan 1998-01-01 så har Börje Bredahl, CheeseConsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Börje Bredahl, CheeseConsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-82085.

Falkenberg arbetar för att verksamheter som Börje Bredahl, CheeseConsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Börje Bredahl, CheeseConsult. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Konsultation inom livsmedelsbranschen nationellt och internationellt, främst livsmedelsprocesser och teknologi med tonvikt på ost-processer.

Firmatecknare för Börje Bredahl, CheeseConsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Börje Bredahl, CheeseConsult och det är följande personer, Bredahl, Ulf Börje som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Börje Bredahl, CheeseConsult är 490315-XXXX.