GOA Mur & Kakel

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Falkenberg och GOA Mur & Kakel är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och GOA Mur & Kakel är ett av dem. Statusen för GOA Mur & Kakel är att Bolaget är aktivt.

GOA Mur & Kakel är ett Enskild firma och skapades 1994-08-11. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Falkenberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som GOA Mur & Kakel ska trivas.

GOA Mur & Kakel är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Falkenberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Murnings- och kakelarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GOA Mur & Kakel är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är GOA Mur & Kakel och det finns flera verksamheter som är det idag i Falkenberg.

Vill man komma i kontakt med GOA Mur & Kakel så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-19771.

.

De som är på något sätt har med GOA Mur & Kakel är Arvidsson, Gert-Ove som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

GOA Mur & Kakel har 490502-XXXX som sitt organisationsnummer.