Inge Dahlenborg-utbildningar

Hallands län

Information

Konsultuppdrag, kvalitetssäkring inom offentlig och privatsektor. Olika former av kompetensutveckling inom verksamheter som riktar sig mot äldrevård, kursverksamhet, utbildningar, föredrag. Svensk och utländsk äldre vård, konsulttjänster som vänder sig till projektörer eller företag för byggnation av nya boendeformer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Inge Dahlenborg-utbildningar vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Falkenberg så är Inge Dahlenborg-utbildningar en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Falkenberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Falkenberg och i Hallands län. Redan 1998-06-25 så skapades Inge Dahlenborg-utbildningar och verksamheten är har F-skattsedel Inge Dahlenborg-utbildningar har haft det sedan 1998-01-01.

Inge Dahlenborg-utbildningar är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

490903-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Falkenberg.

Just nu är Inge Dahlenborg-utbildningar och det finns många verksamheter som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Inge Dahlenborg-utbildningar så går det att nå dem via telefon på 0346-32065 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Inge Dahlenborg-utbildningar är Dahlenborg, Inge som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, Dahlenborg, Olle Lennart som är född 1934 och har titeln Prokurist, .